ANNOUNCEMENT – 1st AthensWFS (GR)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

H IBF – Intelligent Business Forces ανακοινώνει την διοργάνωση Διεθνούς Συνεδρίου Γυναικείου Ποδοσφαίρου με την επωνυμία : 

AWFS – ATHENS WOMEN’S FOOTBALL SUMMIT – “ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”
1st International Conference)

ΠΟΤΕ : 16 & 17 Οκτωβρίου, 2019,
ΠΟΛΗ : Α θ ή ν α – Ελλάδα
ΧΩΡΟΣ : Θα ανακοινωθεί άμεσα

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ! – ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΩΡΑ! – ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΡΑ! info@athenswfs.com , info@ibfnow.com

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ANA ATOMO : 

  • ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ / ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ / ΦΟΙΤΗΤΕΣ

€ 200 / (+VAT)

2 DAYS SUMMIT TICKET

BREAKFAST- COFFEE; NETWORKING;LUNCH

  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ / ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ / ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 

€ 400 /(+VAT)

2 DAYS SUMMIT TICKET

BREAKFAST

BREAKFAST- COFFEE; NETWORKING; LUNCH

  • PREMIUM

€ 600 /(+ VAT)

2 DAYS SUMMIT TICKET

BREAKFAST- COFFEE; NETWORKING;LUNCH

WELCOME & CLOSING DINNER

EARLY BIRD 20% DISCOUNT AT ALL PRICES UP TO 31.07.2019

If you are a Group or School please contact us for a SPECIAL PRICE.

Επικοινώνησε μαζί μας:

Agisilaos Toumazatos
Phone: + 30 (211) 016 8140
atoumazatos@ibfnow.com

Marios Christos Sfantos, Esq.
Mobile: +1 347-535-2466
mcsfantos@ibfnow.com

Για περισσοτερες πληροφοριες:
www.athenswfs.com, info@athenswfs.com, info@ibfnow.com,
+30 (211) 016 8140, +1 347 535 2466.

«To Athens Womens Football Summit θα αποτελέσει ένα παγκόσμιο forum συγκέντρωσης όλων όσων αγαπάμε και ενδιαφερόμαστε για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο. Ακόμη περισσότερο, το AWFS θα ωθήσει Παίκτριες, Ομάδες, Ακαδημίες, Ομοσπονδίες, Διεθνής Θεσμούς του Ποδοσφαίρου, Προπονητές, Χορηγούς, Επενδυτές, Επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν ευκαιρίες ανάπτυξης, προβολής και επαφών σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ μπορούμε όλοι μαζί να εγκαθιδρύσουμε μια μεγάλη γιορτή του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην όμορφη και μοναδική Αθήνα, συνδράμοντας στην καθημερινή μάχη της ισότιμης συμμετοχής και του σεβασμού των γυναικών στο ποδόσφαιρο…» είπε ο  κ. Μάριος Χρήστος Σφαντός, Δικηγόρος, Partner της IBF στην Νέα Υόρκη, Εξειδικευμένος Σύμβουλος Ποδοσφαίρου και Συν-Διοργανωτής του AWFS.  

«To Γυναικείο Ποδόσφαιρο είναι μια ανερχόμενη και ιδιαίτερα δυναμική παγκόσμια αγορά ή οποία προσφέρει ήδη σημαντικές επενδυτικές και εμπορικές ευκαιρίες. Ενισχύει ξεκάθαρα και καθοριστικά το κοινωνικό πρόσωπο των Ομάδων, των Ομοσπονδιών, των Επιχειρήσεων ακόμη και Κρατών…επιπλέον αναγνωρίζεται και αξιοποιείτε κοινωνικά και επενδυτικά όλο και περισσότερο σε καθημερινή βάση…» είπε ο  κ. Αγησίλαος Τουμαζάτος, Ιδρυτής και CEO της IBF, πρώην Γενικός Διευθυντής στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και Συν-Διοργανωτής του AWFS.  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 31 ΜΑΪΟΥ 2019

H IBF-Intelligent Business Forces, Διεθνής Οργανισμός για την Ανάπτυξη των Επιχειρήσεων και των Αθλητικών Ομάδων, ανακοινώνει την διοργάνωση του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Γυναικείου Ποδοσφαίρου, με την ονομασία AWFS (Athens Women’s Football Summit) το οποίο θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 16 & 17 Οκτωβρίου 2019.

To AWFS (1st International Conference) αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας που καταβάλει η IBF σε παγκόσμιο επίπεδο συνδράμοντας στην επίτευξη θετικών αλλαγών στην ζωή των Γυναικών που ασχολούνται με το Γυναικείο Ποδόσφαιρο “εντός” και “εκτός” γηπέδων καθώς και στην ανάδειξη και αξιοποίηση επενδυτικών ευκαιριών στον τομέα αυτό.

Στο AWFS θα συμμετάσχουν σε παγκόσμια κλίμακα:
 Επαγγελματίες Παίκτριες Γυναικείου Ποδοσφαίρου, Επαγγελματικές Ποδοσφαιρικές Ομάδες, Παγκόσμιοι Οργανισμοί Ποδοσφαίρου.
 Επιχειρήσεις στον τομέα του Αθλητισμού, της Τεχνολογίας, των ΜΜΕ, των Social Media, Διεθνής Επενδυτικές Εταιρίες.
 Ερασιτεχνικά Σωματεία, Ακαδημίες, Δημοσιογράφοι, Επαγγελματίες και Επιστήμονες στον τομέα του ποδοσφαίρου.

Το AWFS καλεί όλους να συμμετάσχουν, να συζητήσουμε και να λάβουμε αποφάσεις ενεργειών – έχοντας ως βάση την ιστορική κληρονομιά της Αθήνας και των Ολυμπιακών Αγώνων – πάνω σε ζητήματα που απασχολούν και επηρεάζουν όλους τους παραπάνω εμπλεκομένους στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο, όπως :

 Υφιστάμενη κατάσταση, τάσεις, προοπτικές, αγωνιστική εξέλιξη, παγκοσμίως χάρτης αγωνιστικής δράσης, ανασκόπηση παγκοσμίου κυπέλλου Γυναικείου Ποδοσφαίρου (Γαλλία, Ιουν-Ιουλ. 2019), το Γυναικείο Ποδόσφαιρο στην Ελλάδα- Κύπρο
 Προστασία, σεβασμός στην διαφορετικότητα, διασφάλιση ισότιμης εκπροσώπησης των γυναικών στον αθλητικό, κοινωνικό & επαγγελματικό τομέα, επίτευξη πραγματικής συμμετοχής των γυναικών στην διαχείριση και την λήψη αποφάσεων, αντιμετώπιση της βίας, του ρατσισμού και του σεξουαλικού εγκλήματος
 Ανάδειξη-αξιοποίηση επενδυτικών/εμπορικών ευκαιριών, τρόποι επίτευξης επιτυχημένων χορηγιών & στρατηγικών συνεργασιών, διασφάλιση οικονομικής επιτυχίας των επενδύσεων
 Προσωπικές εμπειρίες και στιγμές κορυφαίων παικτριών από όλο τον κόσμο, ανάπτυξη δράσεων ατομικής & εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τάσεις επηρεασμού από την ψηφιακή τεχνολογία, τα ΜΜΕ και τα Social Media

Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέρος αυτής της παγκόσμιας προσπάθειας, να συναντήσετε διεθνείς προσωπικότητες και ομάδες, να διευρύνετε τον κύκλο επαφών σας, να αξιοποιήσετε εμπορικές και επενδυτικές ευκαιρίες και να απολαύσετε και διασκεδάσετε στην όμορφη Αθήνα!

Leave a Comment

Your email address will not be published.