Το 1o Παγκόσμιο Συνέδριο Γυναικείου Ποδοσφαίρου είναι γεγονός (video)

October 16, 2019

AthensWFS Staff

The First Global Summit of Women’s Football is a Reality (video) – 16 October 2019

https://m.novasports.gr/podosfairo/article/1686576/to_1o_pagkosmio_sunedrio_gunaikeiou_podosfairou_einai_gegonos_%28video%29

 

 

Αποστόλης Λάμπος   

 

Με αρωγό τη NOVA και εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου, το πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο Γυναικείου Ποδοσφαίρου διεξήχθη στην Αθήνα και ήρθε για να αναδείξει έναν νέο δρόμο στα αθλητικά δρώμενα.

Το πρώτο διεθνές συνέδριο γυναικείου ποδοσφαίρου έλαβε χώρα στον υπέροχο χώρο του Athens Riviera Coast. Εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του αθλήματος αντάλλαηξαν απόψεις εξέφρασαν ιδέες για την ενδυνάμωση του γυναικείου ποδοσφαίρου παγκοσμίως με όρους ισότητας καιδιαφορετικότητας αλλά και όρους βιομηχανίας.

Το παρών έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης αλλά και ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης με τον κύριο Αυγενάκη να βγάζει και την είδηση της ημέρας τονίζοντας πως ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με την ΟΥΕΦΑ για να αναλάβει η χώρα μας μια διεθνή διοργάνωση.

Η NOVA, αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης νέων δρόμων στο χώρο του αθλητισμού μετέδωσε απευθείας το συνέδριο μέσω του καναλιού του novasports.gr στο youtube και είχε παρουσία στο πάνελ, με την Pay TV Executive Director της εταιρίας, Κατερίνα Κασκανιώτη να αναλύει τις πρωτοβουλίες της κορυφαίας ψηφιακής πλατφόρμας της χώρας για το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Από το πάνελ παρέλασαν σημαντικές προσωπικότητες του γυναικείου ποδοσφαίρου που μοιράζονται το ίδιο όραμα της ανάδειξης και εξάπλωσης της όμορφης πλευράς του ποδοσφαίρου η κάθε μια με το δικό της ρόλο, τις συνεντεύξεις τους μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

Όλοι οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά με την ευχή το παγκόσμιο συνέδριο γυναικείου ποδόσφαιρου να γίνει θεσμός με βάση την Αθήνα.